Életem számmisztikai általi elemzése ;)

Nyomj egy Tetsziket, ha ott van a fotod legelöl, akkor ezt már megtetted! ;)




A számmisztika segitségével, egy olvasóm: Fazekas Petra, kielemezte a múltamat, jelenemet, és jövőmet! ;) Megmutatom Nektek, két okból is!
Az egyik az, hogy nagyon jól esett ez a gesztus! Látszik, hogy sokat dolgozott vele Petra! ;)
A másik ok az, hogy nagyon súlyosan igaz minden pontja! Már rögtön az elején:
„Fiatalkorodban (21 éves korig) megtanultad azt, hogy mindig csak magadra számíthatsz és mindenért vállald a felelősséget”

Én nem szoktam nagyon hinni ezekben, de ez nagyon durva! ;)

Köszönöm Petra! ;)
Ti pedig olvassátok el, ha érdekel a dolog! ;)




A számmisztika azt mutatja meg, hogy Fentről milyen adományt és milyen lehetőségeket kaptál meg. Ugyanakkor ezeket egy csomó minden befolyásolja, pl.: a környezet, a barátok…
Mivel az emberek állarcban élnek, ezért van, hogy nem is tudják már az idő elteltével, hogy az az állarc kit rejt. A számmisztika segít megismerni saját magadat. A cél nem az, hogy ezzel most teljesen megismert és kiismerd magadat, hanem az, hogy kérdéseket tegyél fel magaddal szemben.
A számok mindenhol ott vannak és a numerológia szerint ezekre oda kell figyelni, mert üzennek nekünk. Szóval ha látsz pl.: mindig egy visszatérő számot, akkor érdemes rákeresni, hogy az mit jelent. (vagy kérdezz meg engem nyugodtan  )

Fiatalkorodban (21 éves korig) megtanultad azt, hogy mindig csak magadra számíthatsz és mindenért vállald a felelősséget, próbálj ki új utakat, legyél hozzájuk bátor és legfőképp kreatív.
Felnőttkorodban (21év-62év) sokra viheted mind anyagilag, mind egzisztenciálisan. Nagy vagyonra tehetsz szert, ha ezt tűzöd magad elé célul.
Időskorodban(62év-) a munkabíró képességed nem fog csökkeni, bármely fiatallal fel fogod tudni venni a „kesztyűt” Tele leszel tervekkel, amely mindig csak előre visz.

A számmisztika szerint az emberek új éve nem január 1.-én kezdődik.. ha belegondolsz, ez hülyéség amúgy is, hanem a születési dátumod kezdete egy új év…
2010. 01. 17- 2011. 01. 17.-ig
Ez egy igazán pezsgős év lesz, a megszokottnál is jobb lesz a hangulatod és pozitívabb a jövőképed. Ez az idő különösen eszmecserékre, megbeszélésekre, találkozókra alkalmas. Baráti, szerelmi, családi ügyekben gyarapodás várható.
Ez az év a kommunikáció éve-szóval hajrá a blog írással!

A születési számod kifejezi azt, hogy milyen is vagy valójában. A te számod (8as) a jólét és a hatalom száma.
Van egy nagyon jó idézet, ami kifejezetten a 8as szám szülöttjeinek mottója lehetne: „Jómódunk valódi mértéke az, hogy mennyit érünk a pénzünk nélkül”

Az életben számos pénzzel, hatalommal, tekintéllyel, irányítással és ismertséggel kapcsolatos feladatot kell majd megoldanod. Az utadon elsősorban egyensúlyt kell megteremtened. Az első, amit soha nem szabad elfelejtened, az a belső egyensúly, a belső jólét és a tisztelet. Az életed akkor teljesíted be, ha túllépsz a jóléttel és hatalommal kapcsolatos problémákon azáltal, hogy nagylelkűen, bölcsen és együttérzéssel eltelve a magasabb rendű célok szolgálatába állítod a munkáidat.
Kihívásokkal is küszködsz, a legnagyobb kihívás az, hogy erős vágy él benned a pénz, a hatalom és az ismertség iránt, ugyanakkor ezektől félsz is. Ezek a félelmek lehetnek tudatosak és tudatalattiak is, de mindkét esetben ezen egymásnak ellentmondó erők munkálkodnak benned.
Az utad nem lesz könnyű és a tanulságokat kemény leckék árán fogod elsajátítani.

A csúcson
Ha „beteljesítetted az életedet”, akkor már mindegy lesz a hatalom, vagy a jómód, de az biztos, hogy csak elismerést fogsz kapni mindenhonnan. A jólétedet inkább magasabb rendű célokra fogod fordítani (sokat adakozol stb). Boldogan fogsz mindenkinek tanácsot osztani, hiszen neked már „bejött az élet”. Ha átérzed az élet, a természet csodáit, akkor ezt a csodát másokkal is meg fogod tudni osztani.

Negatív megnyílvánulás
Bizonytalan, visszahúzódó ember lehetsz, akit teljesen összezavar a körülötted lévő világ. Ismertségre vágysz, de félsz attól, hogy cserbenhagynak és azt érzed, hogy valami hiányzik az életedből – ami nem más, mint a spirituális oldal.

Egészség
Mivel a bizalommal problémáid vannak, ezért szívpanaszok léphetnek fel. Ha blokkolod az energiákat, akkor könnyen begyulladhat az alhasi terület, vagy a hátad alsó része. A megoldás egyik kulcsa a sok testmozgás, hiszen ezzel az energiákat felszabadítod és. Hasznos lehet még a meditáció, mivel ez lecsillapíthat és lehiggaszt.
Jót tesz neked a masszázs, úszás, szaunázás is.

Munka
Éles elmével rendelkezel, erős a vágy benned a siker iránt, ezért mindenféle területen érhetsz el számos sikereket, a politikai pályán keresztül a sportpályán át… remek pénzügyi elemző, segélyszervezeti vezető lehetsz.

Szerelem
A szerelem számodra lángoló és hatalmas érzés.
A számmisztika nem mondja meg, hogy konkrétan milyen lesz a szerelmi életed, viszont azt megmutatja a másik fél születési dátumából, hogy mik a veszélyek és milyen problémákra kell majd számítani.

Néhány dolog csak címszavakban
Bolygód: Mars
Erősséged: Vitális, céltudatos, bátor, erős
Gyengeségeid: Önfejű, bosszúálló, destruktív
Konfliktus okai: gyakran vagy türelmetlen, meggondolatlan
Ásványaid: tűzkő, rubin, gránit, vérkő, gyémánt, zafír, ametiszt, fekete igazgyöngy
Színeid: Fekete, vörös, méregzöld, sötétkék, lila és a ragyogó, tüzes, foszforszekáló színek
Mint férfi: Szenvedélyes, bátor, kalandvágyó, aggresszív
Mint szülő: Büszke, energikus, határozott, Öntudatos
Mint gyermek: eleven, nehezen kezelhető, merész, energikus
Mint főnök: Céltudatos, lendületes, ellentmondást nem tűrő
Mint beosztott: Lázongó, kihívást kereső, energikus, harcra kész


Nyomj egy Tetsziket, ha ott van a fotod legelöl, akkor ezt már megtetted! ;)

Nincsenek megjegyzések: