Levágott állat fej a riporter postaládájában...



A mai nap nem az enyém… Reggel a mikrobuszom elakadt. Leszálltam, s gyalog indultam haza. 1 órás késéssel meg is érkeztem… Mindig automatikusan megnézem a postaládámat, amit alul kell lenyitni. Most levél, vagy a gázszámla helyett, egy levágott csirkefej hullott ki… Azt vágom, hogy vannak haragosaim, irigyeim, stb.
De, hogy egy ilyen szadista, beteges figura legyen az, aki ide sunnyog, és beletömköd a leveles szekrényembe, egy tollas levágott csirke fejet… :S :/ :@
Na, most van az, hogy szóhoz sem jutok. Ez Enying…
Aztán bejöttem, s a TV-ben mit hallok?!
-Egy kisgyereket a szülei úgy agyon vertek, hogy eltörött a végtagja, s ezen felül véresre harapdálták. Hogy miért??? Mert idegesítette őket, hogy sir a pici!!!!
Á……. Szétvet az ideg! :@
Bocsánat, hogy a fotóval felkavarom a napotokat, de meg kellett mutassam valakinek…
Mit szóltok ehhez a fenyegetéshez?
Na és főleg mit szóltok ezekhez a szadista szülőkhöz???
Írjátok le kommentárba az üzenő falon!
Vigyázzatok az utakon! Nagyon veszélyes! Minden le van fagyva…
Ha itt jártál, kérlek nyomj egy TETSZIKET Te is!Ha a fotód ott van legelöl, akkor ezt már megtetted egy korábbi cikkemnél! ;-) -->


31 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Balázs!
Gondolom, hogy ledöbbentél, amikor megláttad mi van a postaládába. Komolyan mondom ebben az országban annyi, de annyi abnormális ember létezik, hogy az már elképesztő.
Örülök, hogy az "életfogytiglant...
csapat ilyen szépen gyarapodok. Remélem meghallgatásra is kerül az illetékesek részéről.
Ez a másik eset is annyira elképesztő, hogy szeretném megfogni a nyakukat és csak 2 röpke percig jó erősen szorítani. Ember az ilyen?? Nem hiszem!! Istállóba kellene zárni és szénával etetni, nem börtönbe, jó körüményeket biztosítva a mi pénzünkön az ilyen elmebeteg állatoknak!!!!

Réka írta...

Szia!
Normális ember nem tesz ilyen undorító, gátlástalan dolgot! Az ilyen nem ember! Engem nagyon felháborít!

Névtelen írta...

Üdv mindenkinek!
Az ilyen szűlönek kötelet a nyakára.Szegény kisgyermek.

Névtelen írta...

Szia!
Nem is értem minek az ilyennek gyerek?Azért ütni,mert sír?Na meg még azt nem bírom,hogy a sok szegény ember szüli rakásra a gyereket,hogy a családiból tartsa fenn magát!Ismerek 1 pár ilyet.Csak azért ne szüljön valaki gyereket,hogy pénzt kapjon utána!!!Undorító,micsoda emberek vannak!

Jucus írta...

Szia Balázs!
Döbbenetes milyen világban élünk ma csirkefej holnap mi várható??elmebeteg ember tehet csak ilyet vagy az akinek túl sok ideje van az ilyen marha ötletekre!!A csecsemő szüleiről meg annyit irnék hogy felelőtlen bunkó agresszív állatok lehetnek!!!milyen dolog az hogy a csecsemő akkor hallgat el ha bántalmazzák????Én mint kétgyermekes anya felháborítónak tartom a csecsemők és a gyermekek bántalmazását,ahogy néztem a videót a hideg is kirázott és elképzeltem hogy mire gondolhattak azok az állatok mikor harapták,eltörték a kicsinyke kis törékeny lábát,úristen még ujra belegondolni is szörnyű!Remélem a pici ha felépül rendes szerető családba kerül majd,és a szülőknek nevezett állatok meg bekerülnek a börtönbe etetik itatják őket majd mintha mise történt volna kiengedik őket és ujra megtehetik amit megtettek!!
Legyen szép napod a történtek ellenér is!

Zsani írta...

Szia!
Egyszerűen szörnyetegek...mikor ilyesmit hallok felszínre tör belőlem az állat, ha most a kezem közé kerülne a két szülő, nem hiszem hogy tudnék uralkodni magamon... Nagyon remélem, hogy az az ártatlan pici nem kerülhet vissza hozzájuk...
Remélem, hogy letöltendő börtönbüntetést kapnak, és a rabtársaik hasonló élményekben részesítik őket, mint amit annak a kisbabának át kellett élnie általuk!!!
Nehéz ilyen dolgok tudatában megőrizni a lelki békémet.
A csirkefejes se normális, az tuti, de szerintem tőle nem kell tartanod.
Békés napot Balázs!

Zsani írta...

Szia!
Egyszerűen szörnyetegek...mikor ilyesmit hallok felszínre tör belőlem az állat, ha most a kezem közé kerülne a két szülő, nem hiszem hogy tudnék uralkodni magamon... Nagyon remélem, hogy az az ártatlan pici nem kerülhet vissza hozzájuk...
Remélem, hogy letöltendő börtönbüntetést kapnak, és a rabtársaik hasonló élményekben részesítik őket, mint amit annak a kisbabának át kellett élnie általuk!!!
Nehéz ilyen dolgok tudatában megőrizni a lelki békémet.
A csirkefejes se normális, az tuti, de szerintem tőle nem kell tartanod.
Békés napot Balázs!

Unknown írta...

Szerintem is nagyon durva a csirke fej. Vajon mit akart ezzel tudatni? Talán ellenzi a bántalmazók büntetését? Őt sem ártana egy "kicsit" megbüntetni!
Akik pedig a csecsemőt bántalmazták, azokat én csúnyán megkínoznám. Vajon tisztában vannak azzal, hogy valaha ők is voltak csecsemők???????????

Unknown írta...

18 éves anya és 21 éves apa... Az ilyen minek vállal gyereket?! Valószínű becsúszott baba volt, a szexhez már elég felnőttnek érezték magukat, a következményeihez nem. Felfoghatatlan, anyaként még inkább sokkol! Remélem megkapják méltó büntetésüket, bár félő az is kevés lesz...:( A picurka életét megmentették az orvosok, bízom benne, hogy a jövője boldogabb lesz.

Foreva21 írta...

Szia Balázs!
A levágott csirkefej elég gyerekes tett,ha valakinek nem tetszik amit csinálsz az ne nézze,ne olvassa!Fenyegetni igazán nincs miért ,hiszen te csak kinyilvánítod,felvállalod a nép előtt az érzéseidet,gondolataidat,illetve kiállsz és megmutatod az embereknek ,mik az igazán fontos értékek a világban.Az az együgyű párocska aki megvert egy picike babát,ami még borzasztóbb meg is harapdált elég beteges,undorító,borzalmas...sorolhatnám. Azért elgondolkodtató,ugyan mi a fene járhatott a fejükben,miért is gondolták azt ha megharapják,vagy megütik a kisbabát akkor abba hagyja a sírást.Édes Istenem ,nem tudom elhinni,nekem is van egy most már 2 éves kislányom,de soha életembe eszembe se jutott bántani.Szegény babának az volt a legnagyobb bűne hogy sírt,de hiszen ő csak így tudja kifejezni ha éhes,ha fájdalma van vagy ha éppen csak a közelségre,szeretetre vágyik.Egyszerűen ésszel fel nem fogható.Sajnálom azt a pici babát,remélem azok a szellemileg vissza maradott szülők megkapják a büntetésüket!

Unknown írta...

Szia Balázs!
A levágott állatfej postaládába tétele szerintem hűen tükrözi a mai társadalmi szinvonalt.
A kislány pedig akit a szülei vertek remélem hamar meggyógyul,ilyen szülő nem érdemel gyereket még egy kóbor kutyát sem bíznék rá.
Szép napot neked!
Szia!

Névtelen írta...

Én is lobbanékony termszetű vagyok.Kiabálok,csapkodok!De hogy megüssem a babámat,az kizárt!Ő még a szóból is alig ért!Ebből nem azt tanulja meg,hogy hogyan kell csöndben maradni,hanem azt,hogy senkire,de senkire,még a saját anyjára sem számíthat!!Remélem,rendbe jön a pici,és jobb helyre kerül!Nem vagyok az az imádkozós fajta,de érte elmormolok egy imát!

Névtelen írta...

Komolyan felháborító ez a levágott csirkefejes akció ! Valószínű az illető sokat nézi azokat az idióta sorozatokat ,és unalmában és mivel elmebeteg is ,így adott kitudja mit a tudomásodra. Egy kis gyáva patkány aki szemtől szembe nem meri megmondani mi a baja veled......
A gyerek kínzókat pedig egy sötét hideg vizes szűk gödörben tárolnám , ahol elgondolkodhatnának azon ,hogy végtelen kis ártatlan angyalkákat soha többé még gondolatban se bántsanak ! Gyűlölöm őket! Ez is egy rettentő gyáva és undorító dolog a gyengébbet bántani......

siposerika írta...

Szia!
Hihetetlen, de szerencsére sokkal többen vagyunk melletted, mint ellened!
Remélem a klub sikerrel jár és ezek a patkányok szenvedni fognak a börtönbe. HAJRÁ, LEGYEN MÁR VÉGE A GYERMEKBÁNTALMAZÁSOKNAK!!!!

somosma írta...

Kedves Balázs!
Ebben az elaljasult világban jó tudni, hogy vannak, akiket még érdekel mások sorsa. Akkor is, ha mint te is, szenvedője is volál, akkor is, ha nem. Aki levágott csirkefejet dob a levélládába, az egyzserűen csak bolond. De, aki a saját véréből fakadt kisbabát kínozza, az állatkertben való mutogatásra érdemes. Hogy legalább akkor alakuljon ki benne szégyenérzet, mikor mások odamennek, megdobálják kiflicsücsökkel, vagy azt mondják rá, fúj, de undorító. És ezenkívül, tekintet nélkül a korukra, ivartalanításra ítélném őket. És nemérdekelnének az emberi jopgai annak, aki nem ember.Rondább a sakálnál is.

Unknown írta...

Sziasztok, nekem van egy 13 honapos kisfiam, szemem fenye, eletem ertelme, es sirva fakadtam, amikor meglattam ezt a hirt.Egy masfel honapos icipici baba mit vethet ezen a vilagon hogy ezt erdemli?Remelem fizikailag teljesen meggyogyul,es talalnak neki egy igazi, szereto csaladot, erre az egeszre pedig emlekezni sem fog.Ez az en karacsonyi kivansagom.

Névtelen írta...

sziasztok!az ilyen emberek akik ezt megmerik tenni egy kicsike babával,megfognám őket és kitörném kezüket- lábukat,utána bedobnám őket a kukába ,mert ők oda valók,rohadjanak el,mocskos okádékok!!!!!egy többgyerekes anyuka!
mindenkinek ezek tudatában szép napot,és gyerekeket nem kínozni,hanem foglalkozni kéne velük talán,miegyebek,mert hányok az ilyen fajzatoktól egyenessen !!!

Unknown írta...

szia balázs ha kell szolj vagyunk egy páran bevédünk

Mynock írta...

Ezeknek nem börtön kellene,hanem kőbánya.Kenyéren és vízen,aztán ameddig bírja.A börtön már nem elég visszatartó erő.Van ott már minden.Tv,konditerem,internet,szolárium istennyavaja.Bezzeg a középkorban....na igen,az börtön volt!

Névtelen írta...

nehéz ilyenről beszélni, megrendül az ember

Névtelen írta...

De még milen nehéz ilyet olvasni amikor az ember ilyen családban, emberekközött nőtt fel, rettegésben aki ilyet nem élt át nem is lehet elmagyarázni hogy az ember minden napnak öröl amikor nem ütik meg. Képzeljétek el 8 éves gyerek, 130 kilós 190 cm magas felnőtt és üt és üt. És azután térdeplés a sarokban és ha a felőtt úgy gondolta lehetett bocsánatot kérni.Miért is. talán indok sem volt az ütésre. de minden verés után nekünk kellett bocsánatot kérni. Sokszor az iskolába is szégyelltem elmenni. Én mindig nagyonszomorú vagyok mert otthon senki sem tudja megvédeni a gyereket és a gyerek valójában szégyelli hogy őt verik, és talán nem is szól, és ha szól mégjobban megverik hát én igy éltem meg gyerekkoromat

Névtelen írta...

Szia Balázs! hát elképesztő,hogy milyen emberek vannak. na ezekről a szülőkről meg annyit, hogy én és a párom is tizenévesen lettünk szülők, de az nem jelenti azt hogy a gyereket kell okolni a mi hibáinkért. Az a kisgyerek nem kérte az életet, csak kapta. Az ilyeneket ugyanugy kínoznám meg mint amit ők tettek azzal a szegény gyermekkel. Én soha senkinek nem kívántam még rosszat, de most EZEKNEK csak a legrossszabbakat kívánhatom. Te meg ne foglalkozz az elmeháborodott emberekkel mert csak irigyek vagy egyszerűen idióták. Szép estét. Tímea.

Névtelen írta...

Szia Balázs ! Hát komolyan mondom mi megy itt arra már nincs is szó öszeharapni és megverni egy másfél hónapos csecsemöt??? Milyen állatok az ilyenek:S:S::S:S: Én törvénybe hoznám azt hogy akik gyereket vállalnak vagy akarnak pároknál alapos pszihés kivizsgálást kötelezövé tenni többször is és ha nem alkalmasak rá rákényszeriteni h védekezzenek és fokozatosan ellenörizni öket :S és aki nem töltötte be a nagykoruságot az mellé kirendelni egy pszihologust v pszihiáter egész végig ! Igy talán jobban ki lehetne szürni h ki alkalmas rá és kinek kell pszihésen segiteni ha gyereket akar! A Postaládás dolog elégy gyáva és szánalma huzás volt részéröl :S:S:S::S gondolom annyi bátorság sincs benne hogy a szemed elé álljon!!!!:S:S:S::SS: CSatlakoznék az elötem szólohoz hogy istállóba kéne zárni és csak vizet adni neki!!!

Névtelen írta...

Szia Balazs! Erdelybol irok sajnos itt sem kulonb a helyzet,sok gyerek szenved a felelotlen szulok miatt.Csak 1 eset szulofalumban tortent 3 gyerekes csalad 2-6 evesek este 10 szem karamel cukorkaval mennek aludni mert apanak kell a 2 liter bor minden este es ahoz mit szoljunk h a gyerekpenzbol veszi termeszetesen az az egyetlen jovedelem .Nem dicsekszem vele , de oreg edesanyam (mt szomszedok) amikor tud tejet, kenyeret, sutit osztogat nekik.Latnatok azt az oromet az arcukon mikor egy fankot vagy sutit kapnak .A szivem faj ,a hatosagainknak meg annyi ....

Kata írta...

Szia Balázs!
Döbbenetes számomra és felháborító,hogy megint egy kisgyermeknek kellett átélnie ilyen borzalmakat!Hihetetlen,hogy a mai világban ilyen dolgok megtörténhetnek és senki nem veszi észre,hogy mi zajlik a szomszédban!
Nagyon fiatalok a szülők,de semmi mentség nincs arra amit tettek!!!Életfogytiglani börtönbüntetést nekik és minden nap olyan borzalmakat,mint amit ők okoztak a kislányuknak!
Remélem a kislány felépül és szerető,gondos családban fog felnőni és a sok szeretet majd feledteti vele a borzalmakat és maradandó lelki károsodás nélkül fog felnőni!
A postaládád tartalmához hozzászólva hihetetlen,hogy milyen undorító,gátlástalan állatok vannak,akiknek fáj,hogy egy ember akit Te testesítesz meg változtatni szeretne a dolgokon,hogy efféle borzalmak ne történhessenek meg!Remélem és kívánom,hogy ennek ne legyen folytatása;kitartást Neked és sok sikert céljaid eléréséhez,én és szerintem még nagyon sokan támogatni fogunk ebben!!!
Szép estét Neked!
Üdv:Kata,egy kislányát egyedül nevelő anyuka

Névtelen írta...

Ez egyszerűen undoritó.
Bántani egz ártatlan pici babát???
Tudnék én is a szülőkkel mit kezdeni csak kerülnének a kezeim közé.Nem syednék ki élve őket az biztos.Undorító férgek.
Én is 17 Évesen szültem a nagy fiamat de soha eszembe nem jutott bántani.Azóta már 14éves nagy gyrek most sem bántanám.Pedig sokszor ki borít.Van 2 pici fiam is 3 éves és 1 éves.Imádom őket. Ők az életem. FUJ UNDORITÓ állatok.
Ami meg a csirke feje illeti kacagam rajta egy nagyot.

Névtelen írta...

Szia Balázs!
Nem értem,honnan lehet az illetőnek ekkora EGO-ja,hogy egy levágott fejet dugott a postaládádba.Unorító,gyerekes és még viccnek is rossz.De ezek amolyan "tessék-lássék" próbálkozások.
Ezeket a gyerekbántalmazókat pedig kasztráltatni kéne,hogy soha többé ne szüljenek egyetlenegy gyereket se és azt is tiltsák meg nekik,hogy örökbefogadjanak.
Remélem,hogy a kisgyereket is eltiltják tőlük és normális nevelőszülőkhöz kerül.Szegény gyerek mit vétett a síráson kívül,hogy ilyen brutálisan megkínozták???Szóhoz se jutok,az ilyenek nem tekintendők az emberi társadalom teljes jogú tagjainak.Ezek nem emberek,hanem műveletlen,gyengeelméjű,torzszülöttvadállatok.És még azt is remélem,hogy furdalja őket a lelkiismeretük,ha van nekik egyáltalán,de én ezt kötve hiszem.
Na jó,én megyek,további békés csirkefejmentes napot kívánok.

Névtelen írta...

Szia!!


Tudod az a legrosszabb ebbe,az egészbe,hogy 9 hónapig növekedett a hasába az a picike,hallotta a hangját,az apjáéit is eteleg, folyton együtt voltak,majd megszületett,ami ugye önmagában is sokkoló lehet.Bent meleg volt sötét,soha nem volt éhes,nem fázott,csak a megnyugtató dobogást hallota,ezzel szemben itt kint, erős fények árnyak,hangzavar,éhség.És az aki neki a világ közepe az édesanyja,ezt tette vele...Ha egyszer ez a nő ezt fel tudja fogni,remélem élete minden pillanatában marni fogja a bűntudat.

Névtelen írta...

Sziasztok! Érdekes, hogy majdnem mindenki valamilyen állathoz hasonlította a bántalmazó szülőket, pedig egy állat ilyet nem tesz. Vigyáz a kicsinyére és óvja. Szóval csak annyit, hogy ezek sajnos emberek. A börtönben lakók nem szeretik a gyerekbántalmazókat, ha hivatalosan nem kapnak méltó büntetést, remélem majd ott elintézik őket. Visszaállítani a halálbüntetést. Aki elveszi egy másik ember életét, szerintem annak megszűntek a jogai. Üdv.

Unknown írta...

Szia!
Mivel kisgyermekem van, (de ha nem lenne akkor is )nagyon megrázó számomra az ilyen hír, nekem nagyon jó gyerekkorom volt, és kívánom a Picibabának, hogy ebből a rémes történetből semmire ne emlékezzen. Bízom abban is, hogy a "szüleitől" elveszik ezt a kis Drágát!
A szárnyas fejhez nem találok szavakat:( idétlen emberek vannak sajnos....

Névtelen írta...

dögöljön meg aki veri a gyerekét, engem is vertek, 36 évesen utálom a családom + család, gyerek se kell