Vigyázat, csalók gyűjtenek pénzt a Vörös Iszap áldozatainak...

Sziasztok!

Egy pár szót szeretnék írni a vörös iszap katasztrófáról, mi Devecsert, és Kolontárt sújtotta!
Nem a tényeket akarom boncolgatni, mert ezeket mindenki jól tudja, hisz két hete minden rádió, tv, s az internet ezt tudósítja!
Én arról szeretnék írni Nektek, hogyan tudtok úgy segíteni Nekik, hogy nem csalókhoz jut a pénzetek!
Mert igen, rengeteg gusztustalan ember van, kik más nyomorából, halálából próbálnak pénzt csinálni, vagy tagokat gyűjteni különböző vallási szektákhoz!
Ha kicsit jobban körbenéztek, minden ilyen facebook-os, vagy iwiw-es csoportból kettő, vagy több van! Ugyan avval a névvel, és fotóval!
Van egy társaság, kik figyelik mások ötleteit, s egyszerűen ellopják, s lemásolják a csoportját. Evvel hatalmas károkat okozva az alapkezdeményezésnek! Mert ugyanis az, aki elkezdi, azért találja ki, hogy összefogást kezdeményezzen egy bizonyos jó ügy érdekében, de a másolt csoport hátterében megbúvó személyeket, teljesen hidegen hagyják az eredeti kezdeményezés nemes céljai, csak és egyedül a saját önző érdekeik érdeklik! Létezik egy réteg, ki ezt azért csinálja, mert tudja, hogy egy nemes kezdeményezés mellé sokan állnak, s csatlakoznak a csoporthoz. De végül meglepődve tapasztalják a tagok, hogy a csoport nevéhez kapcsolódó történés nem fog szerepelni soha a csoport üzenetek között, csak csatlakozásra való buzdítás különböző szektákhoz …
Egy a másik réteg, pedig pénzt, adományt akarnak kicsalni a tagoktól, különböző számlaszámokra…
Én, nagyjából tudom ezeknek az iwiw-es, és facebook-os csoportoknak a címét, s gondolom sokan mások is, de ne is kérjétek tőlem privátba a címűket, mert konkrét bizonyítékaim nincsenek, tehát ha vádaskodni kezdenék konkrét személyek ellen, avval még bűncselekményt is elkövethetnék! Aki kicsit jobban otthon van a facebook, és iwiw világában, az ezek után már biztos vágja, vagy vágni fogja melyek ezek a csoportok, vagy klubok!
Ezek a személyek hatalmas károkat okoztak, mert eddig ezeknek a csoportoknak hatalmas erejük volt, de mára már olyan teret nyertek maguknak a csalók, hogy szinte értelmetlen egy ilyen kezdeményezést útnak indítatni!
Tudom sokan vártátok, hogy valami hasonlóba kezdek én is, de tudtam, hogy le fogják másolni a csalók, s nem láttam értelmét!

Ezért ha segíteni szeretnétek, és biztosak szeretnétek lenni abban, hogy az adományotok célt ér, akkor újra csak azokat ajánlanám, miket eddig is hirdettem az üzenő falaimon!

A legeredményesebb, ha sms-t küldtök a 1749-es Nemzeti segély vonal számára, mit a Magyar Vöröskereszt koordinál, s Ő jutatja el a térségbe a legmegfelelőbb módon! Ha erre a számra, elkülditek az:
iszap
szót, akkor 200 ft-ot adományoztatok!
Ha felhívjátok a 1751-et, akkor 250 ft-ot küldtök ebbe a segélyalapba! Ezt a számot nem tudjátok a vodafone hálózatából elérni, csak a 1749-et!!!
Egyébként tegnap esti információk szerint, 2 hét alatt 180 millió forint érkezett ebbe az alapba! Ilyenkor vagyok büszke arra, hogy magyar lehetek! ;-)

A másik lehetőség, amit ajánlanék egy segély koncert, mi okt. 16.-án lesz Ajkán, a sportcsarnok melletti magán területen!
Több magyar közismert sztár lesz jelen!
Ha tudtok, menjetek el Ti is!
Én sajnos nagyon beteg vagyok per pillanat, és táppénzen gyógyulgatok, tehát én nem lehetek ott, de rengeteg sms-t küldtem a 1749-re. Igaz kicsit át kellett alakítanom miatta a költségvetésemet, de úgy érzetem le tudok mondani néhány dologról ebben a hónapban azért, hogy segítsek neki!
Van egy iskola, hol a gyerekek a kaja pénzükből mondtak le egy chipsről, csokiról, vagy coláról, s az összegyűlt pénzt ajánlották fel e nemes célra!
Tehát, ha Ti nem tudtok okt. 16.-án ott lenni Ajkán ezen a koncerten, akkor küldjétek szorgalmasan az iszap szót a 1749-re, és a suliban, a boltba, edzésen, stb, buzdítsátok ismerőseiteket eme adományozási lehetőségre! Így tuti nem kerül csalókhoz a pénzetek!
És ennek a cikkemnek a linkjét, pedig tegyétek ki az ŰZI FALAITOKRA, hogy minél több emberhez eljusson a koncert híre, s azért, nehogy más pénze is csalóknál kössön ki!!!
Mondjatok le Ti is pár dologról a hónapba, hogy segíthessetek. Egyszer lehet miránk is vész zúdul, s minekünk is szükségünk lesz ilyen fajta segítségre!
Kicsit részletesebben a koncertről lejjebb, a videó alatt! ;-)
Légyszi, Nyomj egy Tetsziket, ha ott van a fotod legelöl, akkor ezt már egy korábbi cikkemnél megtetted! Köszi... ;)





Sztárvendégek:
- Apuskás Peti
- SP
- Fluor
- Brasch Bence
- Gáspár Laci,
- Lola,
- Barbee,
- Adri,
- Fiesta,
- Animal Cannibals,
- Sub Bass Monster,
- Viva Starr (Akon felfedezettje),
- Hősök,
- MC Gőz,
- Siska Finuccsi,
- Deniz,
- Funktasztikus

Kapunyitás: 12:00


Hozzatok adományokat a rászorultaknak és minél több barátot magatokkal!!

Belépőjegy árak:

- 12 éven aluliaknak ingyenes
- Kolontári és devecseri lakosoknak ingyenes
- Diák jegy általános és szakközépiskolásoknak 1500 Ft
- Felnőtt jegy: 2500 Ft
- Családi jegy: 5000 Ft

Nincsenek megjegyzések: