Zavar az IWIW új rendszerében...


Az IWIW újításai miatt, továbbra sem működik az adatlapom több funkciója,
ezek közül a legfontosabb sem, a LEVELEZŐ funkció! Sem a beérkezett levelekre nem tudok válaszolni (csak elolvasni tudom őket) -se újakat nem tudok írni!
(Ezen kivül NEM MŰKÖDIK: az ismerősök funkcióm,/Azt írja ki, túl sok az ismerősöm/
az alkalmazásaim, a chat, az ünnepekre emlékeztető funkció, s képet sem tudok feltölteni...)

Tehát, az üzenő falamon kivül, gyakorlatilag semmi nem jó...
Több, iwiw-en nagy ismeretséggel bíró barátom jelezte, hogy náluk is felmerültek hasonló problémák...
Írtam IWIW-nek erről... Remélem hamar orvosolják ezt a "kis" kellemetlenséget.
Addig is türelmeteket kérem a levelek ügyében...

A 66.100 taggal rendelkező, Életfogytiglan börtönbüntetést a gyermeküket bántalmazókra. című klubom működésében is kisebb-nagyobb zavarok vannak, mint például hozzászólások nem elérhetőek időszakosan, esetleg nem lehet belépni, s más kellemetlenségek is előfordulhatnak!
- A lényeg, hogy senki hozzászólását nem töröltem, vagy tiltottam ki, vagy hasonlók...
-Még valami a klub tagjainak a számára! Több hozzászólásban olvastam az aláírás gyűjtést, s más megmozdulások ötletét! Ami nem rossz! De ez már akkor is felmerült, mikor még "csak" 15 ezre voltunk! Én akkor is azt mondtam, hogy még növekednünk kell, s lám pár hét alatt 66.100-an lettünk! Ezt a komoly lépést, akkor kell megtenni, mikor egy kritikus tömeget átlépünk, pl.: 100.000 fő és biztos a siker! Nem szabad elkapkodni... Csak egy dobása lesz ennek a dolognak! De az ötleteket továbbra is várom!!! Főleg ennek a technikai megvalósításával kapcsolatban! Fontos, hogy hiteles legyen, stb...

Írjátok le hozzászólásban iwiw üzenő falán, hogy nálatok mi nem működik, mi a probléma, esetleg mi lett jobb, tehát egyszóval mi a pozitív, s a negatív tapasztalatok az új designnal kapcsolatban?
Ha itt jártál, kérlek nyomj egy TETSZIKET Te is!Ha a fotód ott van legelöl, akkor ezt már megtetted egy korábbi cikkemnél! Köszönöm! ;-) -->



Nincsenek megjegyzések: